1. Hvem personvernerklæringen gjelder for
  2. Personopplysninger som behandles
  3. Innhenting av informasjon
  4. Formålet
  5. Hvordan lagres informasjonen
  6. Hvordan beskytter vi dine opplysninger
  7. Hvordan slettes opplysningene
  8. Utlevering av opplysninger til tredjepart
  9. Informasjonskapsler, Cookies
  10. Rettigheter
  • Kunder på vår nettbutikk foldvikbutikken.no
  • Sesongkortinnehavere i Foldvik Familiepark AS
  • De som besøker våre nettsider foldvik.no og foldvikbutikken.no
  • De som deltar på konkurranser, quiz og brukerundersøkelser uten å være anonyme
  • Ansatte (avsnittene som omhandler ansatte er utelatt fra nettversjonen)

Vi samler inn personopplysninger om deg innenfor disse kategoriene:

  • Grunnleggende informasjon f.eks kontaktinformasjon, telefonnr, e-postadresse
  • Demografisk informasjon som fødselsdato og kjønn
  • Bilde
  • Informasjon om kundeforholdet f.esk ordreopplysninger, betalingsopplysninger, kontakt med kundeservice
  • Informasjon om din bruk av nettsidene, blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse
  • Opplysninger generert i forbindelse med bruk av tjenestene, f. eks. aktivitetslogger og teknisk informasjon om enheten som du bruker når du besøker våre nettsider (herunder dato og tid, hva slags PC/mobiltelefon, operativsystem og nettleser du bruker, IP-adresser, skjermstørrelse etc)
  • Andre opplysninger om tjenestebruken som data samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler og liknende teknologier ved besøk på våre nettsider.
  • Eventuelle andre opplysninger som er gitt på grunnlag av ditt samtykke.

Vi vil kunne koble sammen opplysninger innsamlet i forbindelse med ulike tjenester i den grad opplysningene er samlet inn for samme formål (se informasjon om formålene nedenfor).

Vi behandler barns personopplysninger etter samtykke fra foreldre/foresatte.

Foldvik Familiepark AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Aktivering av sesongkort
  • Min side på foldvikbutikken.no
  • Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
  • Via kontaktskjemaer på våre nettsider
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post
  • Tickera billettsystem
  • WooCommerce ordresystem
  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • Salg og markedsføring: Vi bruker både anonymiserte data og personopplysninger for markedsføringsformål i samsvar med gjeldende lovgivning. Disse aktivitetene inkluderer markedsføring av produkter og tjenester, herunder
    • å lage målgrupper for markedsføring, dette for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.
    • å tilpasse og målrettet markedsføringen
    • utsendelse av nyhetsbrev og andre former for direkte markedsføring når dette er tillatt basert på ditt samtykke eller gjeldende lovgivning
    • markedsanalyser, kundetilfredshetsundersøkelser o.l.
    • å «vaske» kontaktinformasjon mot kunderegistrene til Facebook, Google og andre digitale aktører slik at vi kan kommunisere med deg og andre brukere som deg gjennom disse kanalene

Informasjonen som innhentes via foldvik.no, foldvikbutikken.no og Tickera betalingslønsning lagres i vårt CRM system.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av vår leverandør Insite Media AS  Det er leverandør og Foldvik Familiepark AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Foldvik Familipark AS og Insite Media AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Det er svært viktig for Foldvik Familiepark AS at vi beskytter dine personvernopplysninger på best mulig måte. For å få dette til benytter vi et HMS system fra kuba.no Her har vi en egen håndbok for personvern som sikrer at vi kontinuerlig har et sikkerhetsarbeid som tilfredsstiller den nye personvernloven fra mai 2018. Arbeidet innebærer blant annet:

  • Risikoanalyse
  • Internkontroll
  • Handlingsplan
  • Årshjul
  • Gode rutiner for avviksmelding
  • Oppfølging av avvik
  • Implementering av godt sikkerhetsarbeid i hele bedriften
  • Kunnskapsinnhenting i forhold til nytt lovverk

Innholdet i dette dokumentet er identisk med det som til enhver tid er gjengitt som personvernerklæring i vår internkontroll. Ved tvil er det internkontrollens versjon som er gjeldende. Sikkerhetsansvarlig i Foldvik Familiepark er daglig leder og hun er ansvarlig for at personvernerklæringen er ajourført også på nettsidene.

Daglig leder er også behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger.

Ingarstokken.no er vår databehandler, og er vår totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av våre nettsider.

Informasjon kan slettes på oppfordring ved å kontakte oss på kundeservice@foldvik.no

Opplysningene lagres ikke lengre enn 3 år etter siste bestilling på foldvikbutikken.no og/ eller bruk av sesongkort.

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men bruker underleverandør til å levere hele eller deler av nettsiden. (se punkt 5) En egen databehandleravtale foreligger og vår underleverandør kan behandle personopplysninger på vegne av Foldvik Familiepark AS i tråd med denne avtalen.

Vi bruker mailchimp som vår leverandør av nyhetsbrev og har egen databehandleravtale med disse.

Surveymonkey blir benyttet ved spørreundersøkelser og quiz, egen databehandleravtale finnes med disse.

På Facebook/ messenger har vi en bot (automatisk svartjeneste) som er levert av Manychat. Egen databehandleravtale er signert med disse.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi har om deg og hvordan de behandles. Du kan kreve retting, sletting og begrensninger i bruken av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Foldvik Familiepark AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig www.datatilsynet.no.